Lämpimästi tervetuloa nettisivuilleni, ihanaa että löysit minut!

 

 

Olen valokuvaaja Julia Neganova, keskittynyt erityisesti vastasyntyneiden valokuvaukseen sekä lapsi- ja perhekuvaukseen. Studioni sijaitsee Turun ydinkeskustassa.

 

Teen ammattikuvaajan työtä jo 8 vuoden ajan ja kuvani kokoavat perheenne tarinan. Tallennan iloisemmat hetket, joihin voi aina palata kuvieni kautta. 
 

Minulla on usean vuoden kokemus vastasyntyneiden kuvaamisesta, ja vauvojen turvallisuus ja hellä käsittely ovat minulle kaikki kaikessa. Olen saanut oppini maailman parhailta vastasyntyneiden kuvaajilta ja käyn säännöllisesti erilaisissa valokuvaustyöpajoissa osaamistani kehittämässä. Studioltani löytyy paljon kuvausrekvisiittaa, muun muassa vastasyntyneiden pukuja, myssyjä ja kapaloita, koreja ja peittoja sekä erilaisia kuvaustaustoja. Materiaalit ovat ihanan pehmeitä ja asusteet varta vasten vastasyntyneiden herkälle iholle tehtyjä.


Työkokemuksen ja jatkuvan opiskelun kautta maailman parhaimilla kuvaajilla osaan lähestyä jokaista vauvaa, joten vauvan äidin ei tarvitse jännittää ja pelätä kuvausta.🤱

Toivotan teitä myös tervetulleeksi minuun isoon ja valoisaan studioon Turkuun. Kuvauspaikka on kodikas ja kuvaukset rauhallisia. 

Teen parhaani, jotta kuvaus menisi sujuvasti ja mukavasti teille ja teidän pikkuiselle.