Hei sinä, 
Mahtavaa, että olet täällä!

 

Olen Julia, perhe-ja vastasyntyneiden kuvaaja Turusta.

Työni on intohimoni ja luon rakkaudella kuvaushetkiä ja tallennan todellisia ja aitoja tunteita. Olen teidän vieressänne ikuistamassa perheenne tarinan, niin iloisen ja hymyilevän kuin itkuraivoissaan olevan lapsenne kanssa. Näen perheenne kauneuden sekä lämpimät tunteet, ja haluan teidän tuntemaan ne kuvaushetkellä ja näkemään jälkeenpäin kuvissa.

 

 

Teen ammattikuvaajan työtä jo 8 vuoden ajan ja kuvani kokoavat perheenne tarinan. Tallennan iloisemmat hetket, joihin voi aina palata kuvieni kautta. 

 

 


Työkokemuksen ja jatkuvan opiskelun kautta maailman parhaimilla kuvaajilla osaan lähestyä jokaista vauvaa, joten vauvan äidin ei tarvitse jännittää ja pelätä kuvausta.


Teen parhaani, jotta kuvaus menisi sujuvasti ja mukavasti teille ja teidän pikkuiselle.

Minulla on usean vuoden kokemus vastasyntyneiden kuvaamisesta, ja vauvojen turvallisuus ja hellä käsittely ovat minulle kaikki kaikessa. Olen saanut oppini maailman parhailta vastasyntyneiden kuvaajilta ja käyn säännöllisesti erilaisissa valokuvaustyöpajoissa osaamistani kehittämässä. 

Studioltani löytyy paljon kuvausrekvisiittaa, muun muassa vastasyntyneiden pukuja, myssyjä ja kapaloita, koreja ja peittoja sekä erilaisia kuvaustaustoja. Materiaalit ovat ihanan pehmeitä ja asusteet varta vasten vastasyntyneiden herkälle iholle tehtyjä.